Formació


IVAP Aula Virtual Valencià UNED EOI SAPS Junta qualificadora ADEIT UV UPV Acadèmies Cursos baremables Ofimàtica Melchor Botella Test online APP Altres

PROGRAMA DE FORMACIÓ TRANSVERSAL PRIMER SEMESTRE 2021 - CATALUNYA

divendres 15 gener 2021 09:36 h

Programa de formació transversal per al primer semestre de 2021


El CEJFE ha publicat el programa de formació transversal per al primer semestre de 2021. Inscripcions fins el 31 de gener de 2021


Programa de formació transversal per al primer semestre de 2021

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada publica el programa de formació transversal per al personal del Departament (en el cas del personal de l’Administració de justícia només es poden inscriure al curs Hàbits saludables i medicina del treball 85/13/1/2021) corresponent al primer semestre de l’any 2021, que inclou cursos de formació transversal i gestió del coneixement.

Es pot consultar tota la informació necessària (llista de cursos, procediment d’inscripció, accés a l’aplicació d’inscripció en línia) des de l’apartat “Formació > Per al personal de Departament de Justícia > Programes de formació general 2021. 1r semestre”.

Les persones interessades han de fer la inscripció en línia, mitjançant l’aplicació web del CEJFE, i el termini per tramitar-la finalitza el dia 31 de gener de 2021 (excepte per a les jornades).

És fonamental fer constar l’adreça electrònica exacta a la sol·licitud, perquè el Centre d’Estudis només farà servir el correu electrònic per a les notificacions als alumnes (admissió a un curs, canvis organitzatius, etc.)

BIBLIOTECA