ADQUISICIÓN DE 600 PURIFICADORES PARA JUSTICIA

La Conselleria de Justicia, Interior y Administración Pública ha adquirido 600 purificadores de aire

{peu_de_foto}
12 / 01 / 2021 | jpardo

La Conselleria de Justicia, Interior y Administración Pública ha adquirido 600 purificadores de aire con filtros HEPA que se suministrarán, a partir del próximo lunes, entre las sedes judiciales de la Comunitat Valenciana. Dicha inversión alcanza la cifra de 268.240 euros.

200 purificadores de tres modelos diferentes de caudal para adaptarlas al tamaño de los espacios: de 230 m³/h , de 508 m³/h y 612 m³h .

En primer lugar se suministrarán en las sedes de la ciudad de Alicante, Torrent, Orihuela, (juzgados 5 y 6), Sueca (juzgados 5 y 6), Castellón.

El protocolo de la Conselleria de Justicia establece incorporar estos purificadores en los Registros Civiles, donde existe mayor afluencia de usuarios, así como despachos compartidos y salas de vista sin ventilación directa para garantizar la máxima seguridad de los espacios judiciales.

Posteriormente se irá extendiendo de forma proporcional entre las sedes de las tres provincias de la Comunidad que determina un estudio realizado por parte de la Subdirección de Infraestructuras de la Conselleria de Justicia.
Deixa un comentari

  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.